Häng med i vår utveckling!

today and every day.

Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8
 
Ett snabbt inlägg så här bara för att hålla upp uppdateringen. Precis kommit hem ifrån en hoppträning i stallet, de flesta sprången kändes fina och igår hade vi en suuuuperfin dressyrträning, aldrig haft en sån fin känsla på henne på ett dressyrpass!

Ikväll blir det kalas hos min pojkvän då han blev hela 18 år igår, känner mig lite liten nu.. men om 11 månader är det min tur! ;)

Imorgon kommer det komma en liten bildbomb då vi var på clinic hos självaste Tobbe Larsson (Ponnyakuten/Apassionata) i söndags och han visade upp några av sina hästar och frihetsdressyr osv. Helt otroligt att kolla på. Håll utkik!


det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.

Canon EOS 1000D + 50 mm f/1.8
 
av olika anledningar har jag inte haft ork/tid till att uppdatera bloggen men nu har vi lov + 3 veckors praktik så har inget skola som tar upp tiden längre! åker in till stadsparken i lund nu i veckan så då blir det nog lite bilder som kommer bjudas på. :)

då jag knappt kunnat sova på hela natten gick jag ut vid åtta-tiden imorse och knäppte några bilder på all rimfrost som fanns kvar, helt fantastiskt vad fint det kan vara ibland.


någonstans där så finns vår plats.

Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8
 
Nu för tiden när jag är ute och fotograferar så brukar jag använda mitt nya objektiv för att lära mig lite mer hur det fungerar, vilket avstånd man ska vara på från motivet osv, och nu känner jag att det börjar fungera. blir bara mer och mer nöjd med det!

fredag igen och känns superskönt, nästa vecka har jag kvar i skolan innan vi går på höstlov för att sen få gå ut på 3 veckors praktik, när vi sen kommer tillbaka har vi max två veckor kvar innan jullovet. kommer bli riktigt kul att få gå ut på praktik igen, så om det är någon skåning som har vägarna inom Nova Lund v. 45-47 så gå inom BikBok så lär ni se mig! ;)

Nu ska jag återgå till mina bilder för tt sen gå ner och ha lite fredagsmys med hundarna och mamma i väntan på att min kära ska komma hit , ha en skön fredag allihopa så kommer en ny uppdatering snart!


so far away, but still so near.


Canon EOS 1000D + 60mm f/2.8


Bild från sensommaren, känns verkligen att hösten börjar komma, det blir bara mörkare och mörkare på både morgonen och på kvällen. suck, vill ha sommar året runt. inget kul med mörker, slask, köld.
Även om man kan få fina bilder, skulle väl tippa på att det är det enda positiva jag hittar på vinter, så jag antar det märks att jag.. inte uppskattar vintern direkt.
 
Sommar 2013 - so far away, but still so near.


black & white.

Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8

En utav bilderna från senaste höst-rundan med mina hundar. Då jag aldrig blev riktigt nöjd med färgerna på bilden så gjorde jag den helt enkelt svartvit och jag tyckte ändå det såg rätt bra ut.

Känner att det börjar bli lite mycket hund här på bloggen, ska försöka ändra det. Mer vardagsbilder? Mer naturbilder? Mer vad?


burn baby, burn.

Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8
 
Ville bara slänga in en liten snabb uppdatering, har varit ute på en liten höst-fotografering med hundarna idag så ska bara kolla igenom de och redigera de som behövs så kommer det nog upp några här senare!


äntligen!

Canon EOS 1000D + 60mm f/2.8

Äntligen är en ny design uppe, tänkte först göra om den gamla till lite höstigare färger osv, men när jag satt och kollade på bloggdesign.nu så hittade jag denna och kände att denna var perfekt efter lite fix. Lite små-justeringar kvar men det kommer.
Hittar ni något fel så skicka gärna en kommentar så ska jag lösa det! :)


oh, my beloved.

Utrustning: Canon EOS 1000D + 50mm f./1.8

Kunde inte fått en finare hund, kunde inte fått en mer bildskön hund.
Gick ut häromdagen för att få lite bilder på höstlöven och så vidare, hade sett jättemånga ställen med bra motiv på vägen hem, hoppades verkligen på att träden skulle vara lika fina hemma hos oss.
tror ni det var så? Nepp. Antingen var trädens löv fortfarande gröna eller så hade de skruttnat ihop och ramlat ner.
Och eftersom hundarna var med och mitt nya objektiv blev de offer istället. Åh, min fina, älskade hund.