Häng med i vår utveckling!

övertoningar eller kontraster?

 
Vad föredrar ni, lite mer kontrast på sportbilder eller med lite olika ljusa övertoningar så att den får en nyans av "dröm"?


SM i fälttävlan

 
SM-helgen i Flyinge är nu igång och jag var på plats igår, även om det bara var dressyr och hoppning på schemat.
Om det inte är allt för dåligt väder imorgon kommer jag att vara där då också, då är det terräng som gäller!


dagens aragorn

färsking från instagram.
 
dagens ridpass var väldigt simpelt upplagt - han skulle svara lika mycket på förhållningarna som på de framåtdrivande hjälperna. han har en tendens till att tjafsa emot/försvara sig när jag tar förhållningar så jag var idag extra jobbig och tränade mycket på detta idag samt höger galoppfattning. han har fått för sig att höger galopp inte går att fatta och då blir han sur som ett bi (har kollat upp detta men han är frisk som en nötkärna), den där idéen har dock börjat släppa. han var sååå fin och bar upp sig själv väldigt bra faktiskt. 
 
har dock fortfarande problem med vad mina blogginlägg ska handla om, hur var detta inlägget hehe?
ska jag skriva mindre om hästar och mer foto, lika mycket häst som foto eller något helt annat?


juni, tvåtusenfjorton.

 


Vad vill ni se?

Frågan i rubriken beskriver inlägget ganska så bra;
 
vad vill NI se för inlägg på bloggen?
 
Jag har bloggat på ganska så bra de senaste veckorna men mina idéer på blogginlägg börjar ta slut och när de tar slut brukar bloggen få en väldigt lång vila. så ni får mer än gärna slänga iväg en kommentar med vad ni vill se, vad tycker ni är intressant att läsa om på en blogg?


Stockholm Stad

 
glömt nämna här i bloggen att jag faktiskt var i Stockholm i början på maj med mamma. två riktiga mysdagar som innehöll (väldigt!) god mat och shopping, tyvärr dåligt väder båda dagarna så blev inte så mycket stadsfotografering som jag hade tänkt.. fast då räcker det väl att jag tar tåget in till malmö någon dag istället ;)

dessutom så fick jag flyga själv för första gången upp till stockholm på fredagen eftersom mamma redan befann sig där på grund utav jobbet. snacka om att jag var nervös hela dagen!! allt från att hitta till sturup och att va där i tid, hitta inne på sturup, hamna på rätt plan och så den delen att flyga.. ta det inte fel, för jag tycker om att flyga men själva biten att starta är värst, att känna hur man trycks bak i sätet av motståndet. nätack, då andas jag inte riktigt normalt.. 


man ska inte ta ut lyckan i förskott...

 
... men om det här går som jag vill, så kommer jag bli överlycklig. vill inte säga för mycket, ni lär märka vad det handlar om...

för övrigt är det SM nästa helg i fälttävlan, och jag har blivit ackrediterad som fotograf, så himla kul. ni kan nog vänta er en hel del bilder!


utveckling på sju månader

 
sent igårkväll satt jag och gick igenom lite av mina bilder, mest för skojs skull, och insåg att på bara 7 månader så har jag utvecklats ganska så mycket inom just porträtt men även inom själva redigeringen. den översta bilden är från min första "riktiga" porträttfotografering och den nedre är från min senaste, vad tycker ni?


att växa upp

throwbacks från en fölbedömning på bollerup tidigare i höstas.
 
Imorgon är det fredagen den trettonde och om ni bara visste hur mycket jag har räknat ner till det här datumet. Inte på grund utav att det är ett "otursdatum", utan för att jag tar studenten på fredagen den trettonde. Fattar ni? Jag tar studenten imorgon, imorgon. Ingen mer skola, inga fler dokument som ska lämnas in utförliga och nyanserade, inga fler nationella prov. Jag blir vuxen imorgon. Fråga mig inte vad jag ska göra, för det vet jag inte. Jag får se vad tiden utbringar, men jag vet bara att kameran ska med på sommarens äventyr, jag ska må bra och ägna mig åt det jag älskar mest - hästar.


Aragorn - 20140520

  lägger mest in den för min egen skull. :)
 
jag är medveten om att jag behöver komma ner i sadeln och sträcka på mig mer. inte lätt när man bara suttit i hoppsadlar de senaste fem åren.. ;)


when riding a horse, we borrow freedom.

 
slänger upp någon bild till för jag tyckte de var så fina ihop.


Flyinge Future Cup

 
har ju helt glömt bort att visa bilder från när jag va på Flyinge Future Cup för några veckor sedan!
 


love without words.

 


Grevlunda Grand Prix

 
 
Befann mig på Grevlundagården i fredags för att fotografera några av klasserna där, vilken fantastiskt fin anläggning det är! En av de finaste utsikterna en tävlingsbana kan ha, fler bilder lär komma upp inom det närmsta.
 
Nu ska jag bege mig för att fotografera lite hästporträtt, kanske visar några av de senare också.. ;)