Häng med i vår utveckling!

förändringar?

Utrustning: Canon EOS 1000D + EF-S 60mm 1:2.8 USM
 
idag fick jag också blogg.se's nya utseende; förvirrad... totally lost alltså. men det va inte den förändringen jag menade i rubriken, utan har tröttnat på designen som jag har nu och ska försöka hitta någon som jag kan göra om så den verkligen blir jag, jessica jansby. har inte så mycket mer att säga annars faktiskt.


bloggbrist antar jag.


Utrustning: Canon EOS 1000D + EF-s 60mm 1:2.8 USM

det är bekräftat.. jag har bloggbrist, och det förvånar mig inte att statistiken är långt nedanför havets botten, men blir ingen vidare inspiration då..

MEN jag ska försöka bättra mig, kameran ska få följa med ut på lite resor runt om i skåne nu när det är sommar, även bestämt mig för att sälja den och uppgradera mig lite, så om det är någon som är intresserad så är det bara att skicka iväg ett mejl till jessicajansby@live.se ;)

nytagen bild förresten, fastnade för den på något sätt.


nu är det sommar!

Ibiza.
Utrustning: Canon EOS 1000D + EF-S 60mm 1:2.8 USM


plutte... känns som att det bara var någon månad sen vi fick hem henne i 2månaders-åldern och hon lattjade runt här.. lattjar runt gör hon fortfarande, efter ett år här hemma.

och när ibiza fyllt ett år, är det också ett år sen vi fick ta bort vår älskade lisa. i guess it's destiny, att lisa dör & ibiza föds den 16 maj 2011. usch, fina barndomshund, vi tänker fortfarande på dig!


; nygammal tävlingsbild.

Utrustning: Canon EOS 1000D + EF 75-300mm 1:4-5.6 III
Foto: Antonia Nordqvist
bilden är sen senaste klubbtävlingen, 17 maj.
som förra gången så slogs klasserna ihop från 70-80-1m.
ställde upp i 70cm + 80cm denna gången, och kom 2a, ledde ända fram tills sista ekipaget gick ut.. ;)
i 80cm blev hon överpigg på nästsista hindret i fas 1 (fas 2 är liksom som omhoppning) och slängde upp huuvdet bara några steg innan hindret att jag tappade yttertyglen och därmed så rev hon det eftersom hon inte fick något stöd.. synd men ändå riktigt nöjd med rundorna, allt som allt så slutade vi på 4e plats och är inne på prisutdelning på bilden :)


det här har jag hunnit med;

Utrustning: Canon EOS 1000D + EF-S 60mm 1:2.8 USM
solnedgången från stranden på Mallorca.

under tiden som jag haft en liten bloggpaus har jag hunnit med en hel mängd saker, både frivilliga som ofrivilliga..
(måste jag ens skriva vilka som var frivilliga och inte?)

- svimmat när jag var ute med tim & mascot. kaos med andra ord.
- en trip till mallorca!!
- shoppat en hel del saker @ mallorca.
- slog till och köpte de byxor från vero moda som jag velat ha sen jag först såg de!
- svimmat, igen.. denna gången när jag och mamma hade filmkväll..
(så sent som ikväll [2 juni] faktiskt!)

& allt detta på ganska exakt 2 veckor!
vet inte när jag senast skrev ett inlägg faktiskt men då jag skriver detta ganska snart efter jag vaknat till liv igen efter andra gången så orkar jag faktiskt inte kolla upp det heller. känner att det nu har hänt tillräckligt mycket på två veckor för att faktiskt skriva ett inlägg till bloggen.
fler bilder från mallorca dyker upp när jag mår bättre. har för tillfället en sockerchock, efter allt socker jag fått i mig för att vakna igen, och mår därför rätt så illa. har precis lyckats få tillbaka känslen i mina läppar som varit heeeelt avdomnade sen jag vaknade..