Häng med i vår utveckling!

Aragorn - 20140719

 
det här filmklippet är filmat ganska exakt två månader sedan DEN HÄR filmen, tycker det är väldigt kul att få ridpassen filmade lite då & då så att man just kan jämföra med tidigare gånger. jag personligen känner enorm skillnad sedan förra filmklippet, vi har börjat hitta varandra rätt bra faktiskt och hittat utrustning som passar just Aragorn och något som han trivs med. jag hoppas det syns en förändring också!
 
 
känslan idag var helt fantastiskt, jag hade verkligen ingen tyngd alls tyglarna. han bar upp sig själv riktigt bra och jag reglerade all tempo enbart med sitsen (vilket inte riktigt har fungerat till 100% innan, knappt 50%...). det sista filmklippet i filmen är från när vi travar av i slutet, något som inte fångades på film däremot var när jag travade av på helt långa tyglar med enbart en hand.. vilken häst jag har hittat.. ♥


falsterbo horse show, dag två

 
efter två dagar på falsterbo har jag nu en hel drös med bilder som ska gås igenom, vilket kommer ta ett tag. bilderna kommer att komma upp lite sporadiskt i inlägg framöver med endast några bilder i taget, alltså kommer inte alla bilder att hamna i samma inlägg! har ni varit på falsterbo i år, eller kanske ska dit till helgen på de större klasserna?
 


falsterbo horse show

falsterbo horse show:
fina hästar, fantastiskt duktiga ryttare, härligt väder, bra shopping, 
och världens fulaste solbränna efter linnen och ballerinaskor...
 
ny dag på falsterbo väntas imorgon!


aragorn - 6 juli

blir kanske mycket om aragorn just nu hehe, men fy vad jag tycker om honom.
dagsfärska bilder tagna av linnea!
 
 


(går)dagens aragorn

 
har varit lite "off" på bloggen igen sen fälttävlan-SM, vet inte varför men har inte haft något som jag kunnat blogga om..
ÖS in med idéer, tack!

red Aragorn igår igen iaf, vet inte vad som har hänt under hans förra ridpass (är en annan som också rider honom då&då) men han var stressad redan innan jag skulle hoppa upp. har aldrig haft problem med att sitta upp innan, han har alltid haft en dålig skritt & börjar lätt takta/trava men skritten var värre än normalt och ville inte alls ta stöd på bettet. gick bättre och bättre ju längre in på passet det gick men det var långt ifrån den känslan som det brukar vara. synd när vi precis hade börjat bli mer sammansvetsade..