Häng med i vår utveckling!

sjukstuga blandat med praktik.


Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8
 
Imorgon är det fredag och då har jag varit två veckor på min praktik. Superskoj är det faktiskt.
Något annat som inte är superskoj är den här sablans vinterkräksjukan. Yep, i got it last friday. 
Kändes hemskt att behöva va sängliggandes och må så dåligt under en helg. Såg ju fram emot det här fredagsmyset och sånt men nej, icke sa nicke!
 
Ville bara slänga in ett litet hej & säga att jag överlevt, nu ska jag återgå till det jag gjorde och så kommer det en uppdatering imorgon också!


honey, here comes the lullaby.

Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8
 
Ännu en bild från stadsparken för några dagar sedan, vet inte riktigt vad det är för något men lite smålurvig var den i alla fall!
 
Snart dags att lägga sig känner jag, har ju praktik imorgon och är såå taggad till det. Älskar att stå i butik eller på till exempel gymnasiemässan (som jag ska göra i år igen) och bara möta nytt folk, prata med dem osv. :)
 
 
 
Imorgon efter praktiken är det direkt mot stallet och rida ett pass annars är min veckan rätt fri, förutom att träffa min pojkvän, vilket kan vara skönt ibland.
Vad ska ni göra i veckan, något planerat?


into infinity.

Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8


Då mamma ändå skulle in till Lund tidigare idag så bestämde jag mig för att ta med hundarna och följa med, så förutom mammas ärenden så hann vi bl.a. med en tur i stadsparken. Tror jag åker dit snart igen med Mascot, han tycker det är så fruktansvärt kul att få komma in i stan och stadsparken är ju helt fantastisk att fotografera i!
 
Hur har ni spenderat er fredag?


c l i n i c - pt. I

 
Canon EOS 1000D + 50mm f/1.8