Häng med i vår utveckling!

those kind eyes

 
från senaste fotograferingen jag hade, såå fina pållar och såå fina bilder det blev! kommer ett inlägg senare med fler bilder. 

för övrigt har jag totalt fyra stycken fotograferingar de två närmsta helgerna och troligen några lite längre fram. undrar lite när jag ska få ta en riktig "slappe-helg", dock tröstar jag mig med att det är jag själv som valt det och att det är för jävla kul. ;)


dagens vita fotografering

riktigt oväder har vi här nere i Skåne med halvt storm, men jag trotsade vädret för en fotografering i Våttseröd. två fina hästar som poserade framför kameran, den ena mer än den andra. ytterligare bilder kommer upp i annat inlägg.

 
 
 
 


fri hästfotografering i skåne (!)

 
 
Då jag känner att jag vill ha fler "renodlade" hästporträtt att kunna ha i min kommande portfolio erbjuder jag nu fri (!) fotografering mot att jag eventuellt kommer använda mig utav bilderna i min portfolio. Ni får med 3 bilder från dagen som ni själva får lov att välja ut, om ni vill, annars tar jag de 3 jag själv tyckte blev bäst. 
 
Håller till i knutarna runt om Veberöd/Lund (Skåne)!
Intresserade? Skicka ett meddelande antingen till min facebook-sida eller till min mail. Klicka på de rosa knapparna längst upp på sidan så blir du vidareskickad.. :)


nytt försök imorgon.

 
hade sååå fint väder igår när porträttbilderna skulle tas, fram tills vi kom till stallet. försökte ändå men det blev bara så tråkiga gråa färger, och att jag i all hast glömde dra ner på ISO-talet sedan nyår är ju en annan femma. blir det bra väder imorgon ska vi nog försöka igen. hoppashoppashoppas, att väderguden läser detta och ger oss solsken.


screw black beauty, this is my spotted beauty.

 
Dagen har bestått av bl.a. en tur till Nova Lund samt massa funderingar på hur jag ska ta mitt företag till nästa nivå. Hur ska jag göra för att få företaget att förbättras?
Jag har tänkt mycket på att utöka min hästporträttsportfolio (långt ord!) och samtidigt ta tillfället i akt att tacka en av de som har stöttat och gett mig fantastiska möjligheter, både med fotograferingen och med ridningen. Bilder kommer självklart dyka upp när överraskningen är klar och mottagen!
 
Så om ni bor i Skåne och kan tänka er att låta mig fotografera er häst, hör av er till mig via några av ikonerna längst upp på sidan!
 


please be good to me, 2014.

 
började 2014 med att ge bloggen ett nytt utseende, vad tycker ni?
jag är själv ganska nöjd faktiskt, hör och häpna!

jag ska nu verkligen ta tag i bloggen och försöka hålla den levande. hoppas ni hänger med under 2014, det kommer hända mycket!