Häng med i vår utveckling!

we’ll fight 'til it’s over.

Canon EOS 500D + 50mm f/1.8
 
i slutet på förra veckan beslöt jag mig för att beställa ett batterigrepp till min kamera, och igår anlände det. vad mer kan jag säga? grymt nöjd är jag iaf. har funderat länge på det, velat lite, funderat ännu mer. och sen tänkte att jo, varför inte? kom på mer fördelar än nackdelar men det kom som sagt igår och idag provade jag det på riktigt. ett av resultaten ser ni ovanför. känns som jag är i himlen nu!

hämtade ju ut paketet igår på vägen till stallet och nyfiken som jag är, är det ju självklart att paketet skulle öppnas och kollas i. och gissa vad? i paketet ligger det, förutom batterigreppet, ett japp-choklad! snacka om att man blev lite paff haha, men självklart glad. som om de redan kände mig! ;)


we are collecting dust.

Canon EOS 500D + 75-300mm f/4-5,6 III
 
En utav de 832 bilder som knäpptes idag, många fina hästar som bidrog till ännu fler och fina bilder. Bilderna blev nästan för bra för att jag skulle kunna välja ut en bild till bloggen, hade jag kunnat hade jag säkert lagt upp ett 30-tal bilder. kan kan jag ju, men vill inte lägga för många bilder i samma inlägg då det känns som att de dödar varandra. 
 
nu ska jag bege mig mot sängen och ladda upp inför morgondagen. kamerans minneskort är rensat, batteriet uppladdat och nu hoppas jag bara på fortsatt fint väder!


we'll fly away, together.

Canon EOS 500D + 75-300 f/4-5,6 III
 
som ni kanske ser så har bloggen fått sig en ordentlig uppfräschning och jag är mer än nöjd tbh. ska bara hitta inspiration till att fixa en annan bakgrund, eller är det bara mina ögon som blir lite "trötta" utav den? men jag tycker ändå att min design känns så somrig liksom på något sätt och jag ska ta mig i kragen nu med bloggen och verkligen börja blogga igen. hålla en bra uppdatering.
 
den 28 april var jag vid Granelundshallen och fotograferade Flyinge RF's medelsvåra dressyr, över 1100 bilder knäpptes och inte förrän idag kände jag att jag hade ork till att gå igenom dem.. suck.. MEN imorgon blir det att ta sig i kragen, då är det Henriksdal för mig och på söndag är det en terrängtävling. ska försöka hinna uppdatera bloggen där emellan med några fräscha bilder!
 
 
Vad tyckte ni om min nya design? ♥