Häng med i vår utveckling!

Matriell kärlek

I söndags kväll satt jag i soffan och slösurfade lite på HästNet bland den begagnade utrustningen, hittade en intressant annons som jag diskuterade lite med mamma om. Skickade iväg ett mail till annonsören att jag var intresserad och ställde några frågor, fick ett samtal av just annonsören några minuter senare och pratade en stund, diskuterade lite mer med mamma efter samtalet och skickade senare iväg ett sms att jag fortfarande var intresserad och ville prova den. I onsdags kom annonsören ut till stallet så jag fick prova i lugn och ro på Aragorn, och satan i gatan vad bra det kändes.
Där och då köpte jag en ny sadel - en svart Santa Cruz Pascual i kalvskinn med GenTec. Det finns alltså ingen direkt bomvidd på sadeln utan den ändrar du själv i en liten lucka under sadeln där du breddar alternativt gör den trängre för just den hästen du ska rida. 
Nypriset är i en prisklass jag inte ens skulle tittat på, men den annonserades ut för halva priset - sprillans ny direkt från fabriken i Argentina med alla garantier och lappar kvar. Aragorn var den första hästen som hade den på ryggen.

Jag har fått en helt annan sits i denna sadeln och den ligger sjukt bra på Aragorn, jag behöver knappt ens spänna den för att den ska ligga still - oavsett om vi hoppar, galopperar, rider på volt eller bara skrittar. Sitter som gjuten i den tack vare kalvskinnslädret, galet nöjd med köpet!
 
 
 

Olivia
11 November, kl. 16:06 | Blogg; http://oliiviiagustavsson.se

sv. ja jättetrist. Leverantören säger bara att det kommer ta ett par veckor till hela tiden :(

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥
11 November, kl. 20:32 | Blogg; http://neapocalypse.se

Vad roligt!! Älskar bra köp <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback